RR Fritjof leter etter nytt hjem

Flotte Adoreas Ridged Fritjof (l), 5 år, har funnet sitt nye hjem!  (Juli 2020)

2Oppdatering: Fritjof har takket være Adoreaner Bjørg (som har RR Ebba og Havanna) funnet sitt nye fantastiske hjem hos sønn og svigerdatter Hannah (med liten sønn og hunden Sam). Hannah har jeg truffet når hun har vært med Line Erika for å hente Gromit. Så Fritjof får mange Adoreanere å leke med og! Er så glad dette endte så bra! Gunn Tove
Det er med tungt hjerte vi leter etter et nytt hjem til Fritjof grunnet samlivsbrudd. Gjerne til ett hjem med hund fra før. Gode, store Fritjof med et hjerte av gull. Allerede i valpekassa var han den mest bedagelige og rolige, og det er han fortsatt den dag i dag.

Fritjof har vokst opp med både store og små barn, og har ikke noe problem med barn som lager litt lyd og leker rundt han. Han er ofte med på lekeplasser og tar skrik og skrål med knusende ro.
Fritjof liker å kjøre bil, og han er en vakthund som sier ifra når det ringer på. Hjemme gjør han ikke så mye utav seg, men det beste er å få ligge inntil menneskene sine. Han er en stor koseklump.

Han er veldig matglad (og trenger å gå ned noen kg), frirøntget på hofter og albuer og har ikke hatt noen allergier. Han sliter litt med tannstein og tannkjøttbetennelse. Han han en liten haleknekk så han er ikke stilt på utstilling, og han er nå kastrert. Han er sønn av Mak (NL) og Cola.

Han går sammen med de fleste hunder, og i hundeparken blir han kalt fredsmekleren. Han liker nemlig ikke at andre hunder krangler, og han bruker å stille seg midt i mellom og bjeffe. Det blir ofte rolig etter det.

Ta kontakt med oppdretter Gunn Tove Espeland: gunntove@hotmail.com (tlf 41228134) om dere har noen spørsmål om den gode kjempen vår!