Leno har funnet ett nytt hjem!

Oppdatert 08.12.23. Adoreas Ridged Leno har funnet ett nytt hjem! Tusen takk til alle som har delt innlegget på FB! Vi er helt overveldet!!!

Adoreas Ridged Leno søker etter ett varig og kjærlig hjem. På grunn av allergi hos nå 2 nære familiemedlemmer ser nåværende eierne at de dessverre ikke kan ha han lenger. Det er en trist og tung avgjørelse som sitter langt inne.

Leno fylte 4 år nå 23. oktober. Han elsker å være med eier på alt som skjer. Bil, båt og buss. Alt er greit. Han liker alle mennesker og trives med barn. 
Han klarer fint å være hjemme alene mens eier er på jobb. Dette må selvsagt brukes litt til på å tilvennes i nytt hjem. 

Han leker fint med andre hunder, men har hatt noen uheldige møter med store hunder med mye pels, så de er han litt skeptiske til. Han har korrekt ridge (pelsstripen på ryggen), men ble som valp operert for sinus så han skal ikke brukes i avl.

Lenos mamma er Adorea Ridged Chloe, og pappa er svenske Ridgerules Watch Me In The Future. Bilder av foreldrene pluss valpenes første uker her på Adorea: HER!

Han er generelt ikke bjeffete, men sier ifra om det banker på eller noen går på utsiden. En typisk Ridgeback.

Eier beskriver han som veldig snill, nysgjerrig og menneskelig. Han vil være ved siden av deg hele tiden. En vakker, stor, kosete bestevenn!

Leno bor på Sørlandet.

Ta kontakt for spørsmål og mer info! Gunn Tove på Kennel Adorea tlf 41228134 eller gunntove@hotmail.com 

Takk til Maria Sundsdal Gundersen for de nydelige bildene av vakre Leno!

Nydelige, uttrykksfulle øyne. Disse hundene er så menneskelige, og de ser inn i sjelen din.
Leno elsker å løpe løs på store områder som jorder. Innkallingen sitter om du kan friste med gode godbiter.