Rhodesian Ridgeback! 1 tispevalp ledig!

Vi har fått en avbestilling på en tispevalp! Frøken Orange leter fortsatt etter det rette hjemmet. Hun har ett vakkert hode og sterk, fin kropp, men siden hun har en ekstra snurr i ridgen (3 kroner i stedet for 2 kroner) så kan hun ikke på utstilling. Men alt annet kan hun brukes til! Tur, sporing, agility osv,. Og hun blir en kjærlig bestevenn! Hun er leveringsklar nå.

6 sterke og flotte valper ble født her på Kennel Adorea i Arendal den 13. mars. De er klare til å dra til nye hjem 8. mai. En perfekt tid å få valp på! Ta kontakt om dere er interessert, eller om dere bare har noen spørsmål! Valpene kan følges i ett eget album på Facebooksiden til Kennel Adorea fra fødselen og frem til levering. Informasjon om mor og far HER!

Vi har stor tro på at dette blir trygge hunder som kommer til å bli fantastiske familiemedlemmer/kompiser. Her på Kennel Adorea blir valpene både sosialisert og miljøtrent etter beste evne. De vokser opp i stua og får med seg alt av lyder og ting som skjer i en aktiv barnefamilie (vi har 3 barn). Støvsuger, tv, bråk fra unger osv. Som en del av miljøtreningen spiller vi lyder for de av fyrverkeri/lyn/skudd og annet bråk de siste ukene. Mennesker i alle aldre kommer innom og sosialiserer de. De får også flere kjøreturer og oppdagelsesturer ute, samt at de er mye ute og leker i hagen. Vi har flere andre hunder her på kennelen så de blir oppdratt av mange. Ta kontakt om dere er interessert! E-post: gunntove@hotmail.com eller tlf: 41228134

Valpene leveres ved 8 ukers alder ferdig registrert i NKK (stamtavle), ID-merket (chip), vaksinert, helseattest, valpesele/bånd, en sekk valpefor og en perm med info. Og selvsagt oppfølging hele hundens liv.

Mor til kullet er RL1 RL2 Adoreas Ridged Kila. Hun er en veldig snill, trygg, stabil og arbeidsom frøken. Dette er hennes første kull. Kila elsker å være med overalt, og hun er en enkel hund å ha med.

Far til valpene, CIB SE JW-18, NORD JW-18, NORD W-18, FIN W-19, HELSINKI W-19, NORDIC SHOW CH, NORD UCH, SE UCH, DK UCH, FI UCH, NUCH Skallbjörnens Goliat Lejonhjärta, er en staselig hannhund jeg har beundret siden han ble født. Han er en av de flotteste hannene jeg vet om. Goliat har flere kull fra før, og han har gitt den gode mentaliteten, helsen og det flotte og utseende videre til sine avkom. Les mer om begge foreldrene på hjemmesiden vår! Begge foreldrene har selvsagt vært friske hele livet, og de er gentestet.

Oppdretter Gunn Tove Espeland, Kennel Adorea i Arendal.