NUCH Adoreas Red Alpha (english)

Født: 27.04.06
Kjønn: Tispe
Reg.nr: 11686/06
Høyde: 48 cm
Vekt: 18 kg
HD: A
AA: A
Øyne: DNA A (fri) Øyelyst fri 17.08.08
Resultat: 2xBIR-valp, BIG4, og BIS3! 3 CERT og 2. beste tispe på Tollerfestivalen 07! Flertalls CK!

Bor hos: Fôrvert Tone og Per Damsgård, Arendal
Avlsrett: Kennel Adorea

Resultater    Stamtavle   Fotogalleri

Vakre Alpha bor hos fôrvertene Tone, Per og de 3 døtrene 5 min med bil fra oss. Så henne får jeg sett masse til! Jeg har jobbet sammen med Per i et par år,
 
og vet de har ønsket seg Toller lenge. Alpha (hvit i valpekassa) er en kraftig, mørk tispe som det var noe spesielt over idet hun ble født! Så henne bare måtte jeg beholde på fôr.
Utstillingskarrieren hennes har vært utrolig. Fra 3 starter i valpeklassen ble hun 2xBIR og 1xBIM. Fra 11 starter fra junior til åpen klasse har hun 10 klasseplasseringer, 6 klassevinster og 4 beste tispe plasseringer. Første certet fikk hun bare 13 måneder gammel da hun ble 2. beste tispe på den store Tollerfestivalen i 2007. Certet som utløste championatet fikk hun på sin 2. utstilling etter at hun fylte 2 år!
Alpha er en supersøt, sjarmerende tispe som er veldig kontaktsøkende og alltid glad. Her er Tones (Alphas menneskemamma) beskrivelse av Alpha: Snill, trofast, leken, tålmodig, lur, matvrak, nysgjerrig, kosete og kjempeskjønn!!!
Alpha skal etter planen bli mor til Adoreas C-kull. Hun har vært mye hos oss og glir rett inn i flokken. Det er betryggende både for hennes del og vår del siden hun skal ha valper hos oss.
 


Påsken 08