Kennel Adorea søker fôrverter/deleiere.

Dere må kunne gi hunden et godt og aktivt liv, og behandle den som et fullverdig familiemedlem hele livet til hunden.
Dere bør helst være interessert i utstilling, hvis ikke må dere bo så nærme at jeg kan ta den med på utstillinger. Fordelen for forverten er blant annet at man får en hund gratis, man får tett oppfølging av oppdretter, og får en hund oppdretter har plukket ut som den mest lovende.

I utgangspunktet vil man merke liten forskjell på en fôrhund og en man eier selv. Den vesentligste forskjellen er at man må finne seg i at jeg tar den med på utstillinger en gang i blant (om dere ikke selv blir med) og i forbindelse med parringer og valpekull.

Ta kontakt hvis dette virker interessant! Om dere vil høre litt om hvordan det er å være fôrvert for Kennel Adoreas så kan jeg videreformidle kontakt med de som allerede er det i dag.

Hundegale meg skulle selvsagt beholdt alle hjemme selv, men fornuften (takk og lov for den av og til) og hensynet til hundene gjør at jeg som oppdretter trenger fôrverter.


Aktuelt nå (vår 2011):


Rhodesian Ridgeback: Jeg søker fôrvert til tispevalp fra kullet det neste kullet til Mea. Fortrinnsvis på Sørlandet.

Toller: Jeg søker fôrvert til en tispe fra Alpha/Nisse kullet. Fortrinnsvis på Sørlandet.


NB: Av og til dukker det opp spennende kombinasjoner jeg kan tenke meg valp fra. Så ta gjerne kontakt uavhengig av når vi planlegger kull hvis dere kunne tenke dere å bli fôrvert for Kennel Adorea!